Aanmelden


AANMELDEN

Om in behandeling te komen moet u zich eerst aanmelden. U kunt dit eenvoudig doen door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Daarna krijgt u direct een bevestigingsmail. Vervolgens nemen wij contact met u op en plannen wij een eerste afspraak.

Voordat de behandeling gestart kan worden is een geldige verwijsbrief van uw huisarts noodzakelijk. Uw huisarts kan de verwijzing via het zorgdomein (online) versturen of u kunt deze tegelijkertijd met uw aanmelding uploaden. Versturen per post is ook een optie (adres: Psychologiepraktijk Betuwe, De Chamotte 4a, 4191GT Geldermalsen). Omwille van privacyredenen raden wij af om de verwijsbrief per e-mail te versturen. Zonder verwijsbrief is het niet mogelijk om te beginnen met de behandeling tenzij u besluit de behandeling zelf te betalen.

 

VERGOEDING
Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist nodig. Heeft u nog geen verwijsbrief, maak dan eerst een afspraak bij uw huisarts en vraag naar de verwijzing. De huisarts kan u alleen doorverwijzen als er een vermoeden is van een stoornis. De behandeling wordt dan vanuit uw basisverzekering vergoed door de zorgverzekeraars met wie de praktijk een contract heeft afgesloten.

 

Psychologiepraktijk Betuwe staat onder contract met de volgende zorgverzekeraars:

· CZ (CZdirect, Delta Lloyd, OHRA)
· Zilveren Kruis (Achmea, Pro Life, FBTO,Interpolis, De Friesland)
· Menzis
· DSW (Stad Holland, a.s.r,de Amersfoortse, Ditzo)
· VRZ (ONVZ, eno, Zorg en Zekerheid)

 

Vergoeding van niet gecontracteerde zorg (VGZ en Caresq):
Cliënten die bij VGZ of bij Caresq verzekerd zijn, zijn van harte welkom bij Psychologiepraktijk Betuwe. U krijgt dan afhankelijk van uw polis tussen de 65-100% van de behandeling vergoed. Lees meer informatie hier onder:

 

Niet gecontracteerde zorg 2021

 

AANMELDEN GRAAG HIERONDER:

Let op, vóór het aanmelden vragen we u vriendelijk kennis te nemen van de algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN
Algemene Voorwaarden