Aanmelden


AANMELDEN

Om in behandeling te komen moet u zich eerst aanmelden. U kunt dit eenvoudig doen door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. U krijgt binnen enkele dagen een bevestigingsmail van uw aanmelding (controleer ook uw SPAM als u geen mail hebt ontvangen). 

 

VERGOEDING
Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist nodig. Heeft u nog geen verwijsbrief, maak dan eerst een afspraak bij uw huisarts en vraag naar de verwijzing. De huisarts kan u alleen doorverwijzen als er een vermoeden is van een stoornis. De behandeling wordt dan vanuit uw basisverzekering vergoed door de zorgverzekeraars met wie de praktijk een contract heeft afgesloten.

Psychologiepraktijk Betuwe heeft in 2023 een contract met alle zorgverzekeraars afgesloten m.u.v. ENO en Zorg en Zekerheid. Dit houdt in dat u de behandeling, mits doorverwezen door uw huisarts, vergoed zult krijgen. Houd er rekening mee dat de kosten voor de behandeling verrekend worden met uw eigen risico.  

 

PATIËNTENPORTAAL

U kunt zich via het onderstaande patiëntenportaal aanmelden.
Klik op het keuzemenu ‘inschrijven‘ en vul daarna de klacht in het kort, de voorkeursdagen- en tijden en daarna persoonsgegevens in. De gegevens worden beveiligd naar de praktijk verzonden.

 

Vóór het aanmelden wordt u vriendelijk gevraagd om kennis van de algemene voorwaarden te nemen. 

Algemene voorwaarden