Aanmelden bij Psychologiepraktijk Betuwe

Om in behandeling te komen moet u zich eerst aanmelden. U kunt dit eenvoudig doen door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. U krijgt binnen enkele dagen een bevestigingsmail van uw aanmelding (controleer ook uw SPAM als u geen mail hebt ontvangen).

Vergoeding

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist nodig. Heeft u nog geen verwijsbrief, maak dan eerst een afspraak bij uw huisarts en vraag naar de verwijzing.

De huisarts kan u alleen doorverwijzen als er een vermoeden is van een stoornis. De behandeling wordt dan vanuit uw basisverzekering vergoed door de zorgverzekeraars met wie de praktijk een contract heeft afgesloten.

Wachttijd

Op dit moment is de wachttijd ongeveer 6-8 weken. U kunt zich via ons patiëntenportaal hieronder aanmelden, dan wordt u op de wachtlijst gezet. U krijgt binnen enkele dagen een bevestigingsmail van uw aanmelding. Hebt u dit niet ontvangen (controleer ook uw spam), neem dan contact op met de praktijk.

Mocht u de wachttijd te lang vinden, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar die voor u op zoek gaat naar een oplossing. U kunt vragen naar zogenoemde wachtlijstbemiddeling.

De wachttijd wordt wekelijks bijgehouden.

Patiëntenportaal

Via dit patiëntenportaal kunt u zich aanmelden.
Het kan soms voorkomen dat het even duurt voordat het portaal op uw device is ingeladen.  

Klik op het keuzemenu ‘inschrijven‘ en vul daarna de klacht in het kort, de voorkeursdagen- en tijden en daarna persoonsgegevens in.

De gegevens worden beveiligd naar de praktijk verzonden. U krijgt binnen enkele werkdagen een bevestigingsmail van uw aanmelding. 

Vóór het aanmelden wordt u vriendelijk gevraagd om kennis van de algemene voorwaarden te nemen.

De Chamotte 4a
4191 GT Geldermalsen

06 251 244 12
info@psychologiepraktijkbetuwe.nl

De Chamotte 4a
4191 GT Geldermalsen

06 251 244 12
info@psychologiepraktijkbetuwe.nl

Grafisch ontwerp door MARA Branding & Design | Website door Buro Kriebels