Aanmelden bij Psychologiepraktijk Betuwe

Om in behandeling te komen moet u zich eerst aanmelden. U kunt dit eenvoudig doen door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. U krijgt binnen enkele dagen een bevestigingsmail van uw aanmelding (controleer ook uw SPAM als u geen mail hebt ontvangen).

Vergoeding

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist nodig. Heeft u nog geen verwijsbrief, maak dan eerst een afspraak bij uw huisarts en vraag naar de verwijzing.

De huisarts kan u alleen doorverwijzen als er een vermoeden is van een stoornis. De behandeling wordt dan vanuit uw basisverzekering vergoed door de zorgverzekeraars met wie de praktijk een contract heeft afgesloten. Psychologiepraktijk Betuwe heeft in 2024 een contract met alle zorgverzekeraars afgesloten m.u.v. ENO en Zorg en Zekerheid. 

Wachttijd

De wachttijd is momenteel ongeveer 5-7 weken. Deze informatie wordt wekelijks bijgehouden. 

U kunt zich via ons patiëntenportaal hieronder aanmelden, dan wordt u op de wachtlijst gezet. U krijgt binnen enkele dagen een bevestigingsmail van uw aanmelding. Hebt u dit niet ontvangen (controleer ook uw spam), neem dan contact op met de praktijk.

Mocht u de wachttijd te lang vinden, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar die voor u op zoek gaat naar een oplossing. U kunt vragen naar zogenoemde wachtlijstbemiddeling.

De wachttijd wordt wekelijks bijgehouden.

Patiëntenportaal

Vanwege vakantieperiode kan het zijn dat we de aanmeldingen trager verwerken en dat u langer moet wachten voor de ontvangstbericht. U krijgt echter altijd een melding van ontvangst nadat de aanmelding is verwerkt. 

Via dit patiëntenportaal kunt u zich aanmelden. 
Het kan soms voorkomen dat het even duurt voordat het portaal op uw device is ingeladen.

Klik op het keuzemenu ‘inschrijven‘ en vul daarna de klacht in het kort, de voorkeursdagen- en tijden en daarna persoonsgegevens in.

De gegevens worden beveiligd naar de praktijk verzonden. U krijgt binnen enkele werkdagen een bevestigingsmail van uw aanmelding.

Vóór het aanmelden wordt u vriendelijk gevraagd om kennis van de algemene voorwaarden te nemen.

© 2023 - 2024 Psychologiepraktijk Betuwe | Alle rechten voorbehouden

Grafisch ontwerp door MARA Branding & Design | Website door Buro Kriebels

© 2023 - 2024 Psychologiepraktijk Betuwe | Alle rechten voorbehouden

Grafisch ontwerp door MARA Branding & Design | Website door Buro Kriebels